Мтел и Глобул пак ни цакат! Дерзайте!

Мтел и Глобул са намерили нови пътища за заробване на клиенти

Мтел и Глобул са новите стари робовладелци, за които се търсят покорни слуги. Такива все ще се намерят, а и явно се намират, защото оплакванията от мобилните оператори не секват.

В онлайн форумите прочетени могат да бъдат изказванията на десетки, ако не и стотици недоволни клиенти, които уж са се спасили от монополисткото робство, а се оказва, че са закъсали още по-жестоко.


За какво става дума? Ами затова, че прекратяването на автоматично подновени договори по телефона все още няма как да стане, ако не бъдат платени съответните неустойки. Че законът пише друго, служителите на компанията въобще не се интересуват, недоволства Мария Савова от София.

Според резултатите от проверка на в. „Всеки ден”, в момента кипи луд спор между двата най-големи мобилни оператори, от една страна, и Държавната комисия за регулиране на съобщенията. Обект на спор между двете страни е именно въпросът с прекъсването на договорите. А потърпевш нали се сещате кой е?! Обикновеният клиент, на когото нищо друго не му остава, освен да си плаща като поп.


Ако въпросният закон, който така тихо отново защити интересите на монополистите, беше по-ясен и конкретен, до подобен спор едва ли щеше да се стигне. Е, да, но се стигна, за да продължаваме ние да плащаме здраво.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини