Гей закачки в "Столичаните"

Гей закачки ще прехвърчат през новия сезон на "Столичани в повече". Любо Нейков хваща Васил Драганов да си слага червило в банята, пише в. "Телеграф".

В най-гледаната българска продукция за миналата година Нейков е в ролята на бащата Рангел Чеканов, а Драганов се подвизава като сина му Радко Чеканов. Една от най-любопитните сцени между двамата е, когато Рангел нахълтва в банята и втрещен вижда как синът му злоупотребява с червилото. В предишни епизоди Радо имаше тръпка с Йовка (Ева Тепавичарова) и дори преспа с нея. Сега обаче има голям конфуз.

Първаночално новите епизоди на "Столичани в повече" трябваше да тръгнат на 1 март. Това обаче се оказа проблем, защото денят бе четвъртък, а той по принцип е запазен за "Домашен арест". Затова снощи първо тръгна ситуационната комедия с Татяна Лолова, а "Столичани в повече" бяха преместени на 7 март, сряда. В събота пък тръгва премеждията на Милото в "Седем часа разлика". Явно от бТВ са се съобразили с протестите на родни кинаджии, че техният сериал върви по същото време в неделя, когато е и култовият "Под прикритие" (макар последният сега да не е излъчван), и са взели соломоновското решение да променят деня на показ.

Друга култова продукция - "Стъклен дом" също ще пусне новите си епизоди през пролетта. Засега обаче се изчаква. Сериите са снимани, в момента ги монтират. От екипа не били много доволни от някои епизоди и в момента се очаква монтажистите да направят чудеса, за да може "Стъклен дом" отново да е на най-високо ниво. В новите епизоди се очаква да се види дали наистина героят на Ламбо ще бъде убит. Сцената е заснета, но сценаристите казали, че може и да не я включат в окончателния вариант.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини