Алтернативна комисия се среща с роднините на Мирослава и Чочо

В сряда от 14:30 ще се срещнем с близките на Мирослава и бащата на Стоев, каза депутатът от БСП Ангел Найденов на пресконференцията за посещението на Сергей Станишев в Перник.

Срещата, в която са поканени близките на Мирослава, ще е с алтернативната комисия по случая, която са направили група депутати.

„В алтернативната комисия, в която участници от БСП сме аз и колегата Михаил Миков, се включват 9 народни представители, по двама от БСП, Синята коалиция,  ДПС, Атака и един независим депутат”, разясни Найденов.

По думите му, тази комисия няма доверие и има големи съмнения относно обективността на официалната комисия, създадена с решението на Народното събрание.

„Комисията, определена от Народното събрание, включва 6 представители на ГЕРБ, от които 4-ма бивши представители на структурата на МВР. Как си представяте, че тези членове на комисията ще имат забележки към работата на довчерашните си колеги”, коментира Найденов.

„Надяваме се, че няма да се налага да прибягваме до искания за срещи и допълнителни информации. Стъпваме на информацията в медиите и официалните доклади, стъпваме на официални документи, експертизи”, допълни той.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини