Снимат се едновременно две продължения на "Бързи и яростни" - 6 и 7

Голяма изненада очаква феновете на култовата поредица "Бързи и яростни". Режисьорът Джъстин Лин и сценаристът Крис Морган работят едновременно върху сценариите на "Бързи и яростни 6" и "Бързи и яростни 7". Това съобщи днес в интервю Вин Дизел, главната звезда в поредицата, предадоха ИТАР-ТАСС и Контактмюзик.

Сценарият вече е надхвърлил обема от 110 страници. От киностудията "Юниврсъл пикчърс" твърдят, че сюжетната линия няма да може да бъде събрана в един филм, затова ще се снимат едновременно два.

В продълженията на "Бързи и яростни" освен Вин Дизел отново ще се играят актрисата Мишел Родригес и колежката й Ева Мендес. Към тях ще се присъедини и Дуейн Джонсън.

Вин Дизел не разкрива дали 6-ият и 7-ият "Бързи и яростни" ще бъдат заснети като два самостоятелни филма, или като една лента с продължение.

Предишните пет филма от поредицата бяха пуснати на екран през 2001, 2003, 2006, 2009 и 2011 г. Петият се оказа най-гледан и донесе на създателите си 626 милиона долара от продажбата на билети по света.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини