Д-р Павлов: „Никога не бих си позволил да купувам гласове“

„Никога не бих си позволил такива неща, за които твърди вашият читател“, категоричен е д-р Павлов в отговор до perunik .

„Когато човек говори нещо, трябва да застава зад думите си, а вашият читател не е посочил никакво доказателство, че това се е случило. Аз гарантирам, че такъв разговор не е воден с нито един мой пациент. Това за мен е недопустимо“, казва още Павлов и допълва, че той винаги застава зад това, което казва пред перничани и пред пациентите си.

„Не си позволяваме да правим безплатни манипулации на пациенти, защото законите не го позволяват, а ние ги спазваме“, казва още кандидатът за кмет д-р Павлов. По думите му, всяка една манипулация в денталните кабинети си има цена и тя не е гласът на избирателите.

„Фирмата, която прави рекламите, в които аз и съпругата ми участваме, е огромна и ние няма как да сме наясно кога, къде и как ще пускат рекламите с нас“, твърди той. По думите му, рекламите, в които участват той и съпругата му, са записани още миналата година и не е бил информиран кога точно тя ще бъде пусната в ефир. "Тогава все още не бяха известни кандидатурите за кметове на Перник и кампаниите изобщо не бяха започнали", допълва Павлов.

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини