И плакати на БСП цъфнаха на забранени места, кандидат-кмет на Църква защитава правотата си със зъби и нокти

Наред с агитационните материали на ГЕРБ, поставени на нерегламентирани места в града, се повиха и плакати на БСП.  Те са разлепени на стени в градинките пред кметството в кв. Църква.

Мястото не попада в разрешените според заповед на кмета места за разлепване на агитационни материали , които конкретно в този квартал включват само пътен възел "Църква" и подпорните стени на магистралата.

Междувременно във фейсбук страницата на кандидат-кмета Вихрен Матев се разрази сериозен дебат относно мястото за поставяне на плакати. „Преди да си правиш труда да снимаш, можеше да прочетеш заповедта. Местата на които са разлепени плакатите не са забранени в текста по-горе! :) Успех!“, пише кандидат-кметът на БСП за кв. Църква Станислава Генадиева  към Вихрен Матев.

Отговорът,който следва от негова страна е следният: „Тези снимки не са направени на пътен възел Църква, а пред кметството в кв. Църква! Това са две много различни места! Моя е грешката, че не посочих къде са направени. За което се извинявам! Но мисля, че и Вие дължите извинение, че плакатите с Вашият образ не са залепени на определените за това места! Също така - вежливостта и възпитанието изискват учтивата форма за обръщение "Вие"! На "Ти" се обръщат към мен само сервитьорките на не дотам престижните кафенета...“

Ето и останалата част от диалога:

Станислава Генадиева: Нещо не разбрах за какви извинения става дума, Вие не прочетохте ли заповедта!!! Местата, на които са залепени плакатите не са забранени! Още повече, че това също се водят подпорни стени, нито са спирки, нито са електрически стълбове, а още по-малко са сгради общинска собственост! Така, че г-н Матев, ходете да си пиете кафе в не дотам престижните кафенета и да си правите кампанията, вместо да се заяждате за неща, които са ясни като бял ден!

Вихрен Матев - Госпожо Генадиева, чудя се как ще управлявате като още от сега не четете, а интерпретирате съдържанието на документите! В споменатата от Вас заповед и както всеки може да се увери - става въпрос за "подпорните стени на МАГИСТРАЛАТА", а не на градинките пред кметството в кв. Църква! Пред кметството в кв. Църква никога не е имало магистрала! Моля Ви още веднъж - коригирайте се, защото това е във Ваш интерес! Потресаващо е как стоически защитавате незащитими тези и как упорито държите затворени очите си за истината! А за кафето ми - не се притеснявайте! Отдавна не си го пия там, където се обръщат към мен на "ти"...

Христиан Даскалов: Стаси, тълкувам като студент в сферата на административните науки. Пространството пред кметство Църква не е разрешено за разлепване на плакати. Само пътен възел Църква и подпорните стени на магистралата са разрешени. Изрично указани като забранени в т. ІІ са др. пространства, но без значение дали инфраструктурата около кметството е изредено в тези членове, щом не фигурира в т.І (разрешените места), значи вече е на лице нарушение по т.І на заповедта, а именно лепене извън разрешените места. В допълнение предполагам околната на кметство Църква инфраструктура е публична общинска собственост, което също потвърждава нарушението.

Вихрен Матев - Благодаря, Христиане! Не исках да се заяждам с госпожицата/жата. Но ми омръзна млади хора като нея да не гледат истината в очите, да повтарят до втръсване като някакви Гьобелсови папагали очевидни неистини и отгоре на всичко - да се държат грубо и невъзпитано! Опазил ни Бог от такива управници...

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
03 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
03 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
03 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
03 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
03 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
03 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
03 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
03 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
03 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
03 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
03 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
03 юни 2020
Последни новини