Бонбонът- новото предизборно кюфте

"Бонбонът като агитационен материал" е дипломната работа, която най-вероятно са защитили PR-ите на ГЕРБ!

Абсолютно "новаторско" и "оригинално" решение за спечелването на сърцата на избирателите са намерили в партия ГЕРБ в Перник. Бонбони с марка "ГЕРБ" се раздават в шатрите за агитация на пернишката им структура заедно с вестник и други агитационни материали.

Новаторството по отношение на добре познатите ни от миналото кюфтета и кебапчета се проявява в това, че бонбонът има опаковка, която може да служи като поле за агитация. При кюфтетата и кебапчетата  такава възможност няма.

"На хората им трябва работа, а не бонбони." - споделя възрастна жена, стояща наблизо. "Какво могат да ми помогнат с един бонбон?", оплака се тя.

Бонбоните с марка "ГЕРБ" също (за най-голяма изненада на партията им) са агитационен материал. На тях също липсва изискващият се от закона надпис, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

Освен това е спорно доколко хранителна стока, каквато се явяват бонбоните, може да се раздава на открито? Има ли бонбонът документи за произход и дали срока му на годност не е изтекъл? Ако ГЕРБ бяха тротоарни търговци , със сигурност щяха да си изпатят от това!

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини