Американка е 330 кг, но иска още – поне 730 кила!?

Вярвате ли, че някой може да поглъща всяка седмица толкова количество храна, колкото се побира в шест големи колички за пазаруване в супермаркета?

Толкова яде 32-годишната американка Сюзан Еман, която на 40 иска да стане 730 кг, за да грабне титлата „Най-дебела жена на света за всички времена".

В момента тя заковава на кантара 330 кг и вече е задминала предишната рекордьорка – 43-годишната американка Дона Симпсън, която тежи 317 килограма и половина.

Сюзан поглъща по 20 хиляди калории всеки ден.

Въпреки огромните тлъстини по тялото си Сюзан, която живее в американския щат Аризона, твърди, че се чувства напълно здрава и все по-привлекателна.

„Колкото по-дебела ставам, толкова по-добре се чувствам – по-уверена и секси“, споделя тя пред „Daily Telegraph”.

Тя е самотна майка на две деца и позира като модел в сайтове за хора с наднормено тегло.

„Преди две години станах 222 килограма и забелязах, че всъщност започвам да привличам вниманието на все повече мъже. Това ме накара да се чувствам прекрасно“, разказва дебеланката.

„Целта ми е до края на годината да стана 362 кг, а на 41-42 вече да съм 730 кг“, допълва Сюзан.

„Искам да разчупя стереотипа, че да си дебел, е лошо“, откровена е тя и допълва, че иска да разбере дали е възможно човек да достигне невероятното тегло от един тон.

Всяка седмица Сюзан посещава супермаркета със синовете си – 16-годишния Габриел и 12-годишния Брендън, и в продължение на 8 часа пълнят с храна шест огромни колички за пазаруване.

Самата Сюзан се придвижва между щандовете с помощта на моторизиран скутер.

Безработната майка, която не може да работи заради наднорменото си тегло, твърди, че успява да прави прости физически упражнения и редовно се подлага на медицински изследвания.

Тя е твърдо решена да продължи към крайната си цел, въпреки че лекарят й я предупреждава, че експериментът може да я убие.

„Играе на руска рулетка с живота си. Никога не бих окуражил когото и да било да прави нещо подобно“, казва д-р Патрик Флайт. Той обаче отчита правото на избор на пациентката и твърди, че Сюзан няма психични проблеми или отклонения.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини