Зам. Кмета Джагалски си спретна частна улица в центъра на Перник

По-забранено от това - здраве му кажи!

Частна улица си спретна Зам. кмета Джагалски в центъра на града ни, увери се репортер на perunik.com!

Става въпрос за улица “Г.С Раковски” в центъра, която вече е затворена за движение в посока магазин Кауфланд!

Месеци наред забранителният знак за влизане в улицата умишлено не се спазваше от перничани! А и защо ли да се спазва, като в и без това натовареният център няма много опции за придвижване от едно място на друго. Забранителният знак дори на няколко пъти бе умишлено извъртан настрани от бесни шофьори, но на другия ден бе връщан отново на мястото му!

Запознати разправят, че инициатор на затварянето на улицата бил Зам. кмета по сигурността – Иван Джагалски. Същият живеел на тази улица и не бил доволен от непрестанно преминаващите покрай блока му автомобили. Е – това били и автомобилите на майките, които карали децата си в близкото училище, но това са само досадни подробности от пейзажа!

Към ден днешен – улицата е здраво опакована във взаимно изключващи се знаци! Освен двата забранителни знака на самата улица – поставени са и два други знака – забраняващи завой на ляво и на дясно към тази улица от страна на ул.„Кирил и Методии”! Разточителство на знаци, но пък осигурена пълноценната почивка за зам. кмета!

Живущи от квартала разправят, че полицейска кола е дебнела в затворената улица и някои шофьори с фриволно поведение са отнесли тлъсти глоби!

Редно ли е някой да прави частна улица в сърцето на града ни? Разбира се, че не! Но ако има поне капчица морал в управлението!

Припомняме, че същият този зам. кмет бе един от най-яростните защитници на отменената вече Синя зона! Той е отговорен и за работата на светофарните уредби в града ни, които са в окаяно състояние!

Само на ляво! Шефа спи...
Тишина и спокойствие! Хубаво е да си цар!
Уникат
Светофар, на който имаше брояч! Сега има само светофар...
Хем забранено на дясно, хем затворена улицата! Да не се обърка някой...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини