Два автобуса с роми от Перник организирано заминават за Бузлуджа

Роми от Перник заминават организирано за Бузлуджа!

Това ще стане в 04:00 ч. на 30.07.2011 г. (Петък)!

Ромите са организирани от местната структура на БСП за да вземат участие в освещаването на историческата поляна под върха и паметникът на партията в петък вечерта, в навечерието на националния й събор. На ромите е обещана безплатна храна и напитки! Превоза до Бузлуджа щял да бъде с два автобуса, като единият от тях бил за сметка на ромската организация "Добра майка", а другият - за сметка на община Перник, твърдят запознати. Част от ромите са членове и симпатизанти на БСП, но по-голяма част са привлечени от обещанията за безплатният обяд, който се очертава!

Сред младите социалисти, които ще лагеруват на палатки под върха, трябва да дойдат кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин и лидерът на БСП Сергей Станишев. А за доброто настроение - да се грижат певецът Миро и рок група “100”.

Много роми - бивши симпатизанти и членове на БСП в Перник се отдръпнаха от тази партия поради продължаващото вече години бездействие по отношение на решаването на техните социални проблеми. "Преди избори БСП дава обещания, които забравят веднага след изборите", оплакаха се те!

За 14 Септември 2011 г. е обещано ново безплатно развлечение за ромите! Отново с организиран транспорт те ще посетят манастира "Кръстова Гора" в Родопите.

Защо е тази внезапна "грижа" към ромите точно пред задаващите се наесен избори - преценете сами!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини