Гигантски извънземни кораби приближават Земята

Учени от сериозен и доста известен проект SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), занимаващи се от години с търсенето на извънземен разум, заявиха, че са открили три летящи обекта, по всяка вероятност ставало дума за космически кораби, които ще доближат Земята следващата година.

Гигантските НЛО планирали да се приземят на планетата ни в средата на декември 2012 година. Датата е символическа, тъй като в пророчествата на маите се говори за апокалипсис.

Съмняващите се в истинността на информацията имат на възможност да проверят тезата на учените на интерактивната карта на Космоса. Съвсем скоро космическите обекти ще могат да бъдат наблюдавани и през любителски телескоп.

Няколкото много големи НЛО се приближават стремително към Земята. Ето и предоставените от учените координати:

* 19 25 12 -89 46 03 – първи голям обект;

* 16 19 35 -88 43 10 – цилиндричен обект;

* 02 26 39 -89 43 13 – обект с формата на кръг.

Междувременно участници в проекта се раздалечиха от мнението на ръководителите си, които явно търсят внимание и сензация. Те разкритикуваха информацията с обяснението, че положението на трите идващи насам обекти е такова, че дори човек с елементарни познания по геометрия, може да заключи, че не могат да бъдат видени.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини