Young BB Young пеят "О, колко си ПРО" на Нешка Робева

Сн.: Bailando

Young BB Young са първите в „Bailando”, които сбъднаха мечта. Тази вечер можем да видим и чуем техния хит "О, колко си ПРО" в предаването, от 20 часа по NOVA.

Злати, Златко Симеонов, отличният хасковски китарист ще бъде там също, за да удари едно рамооооо. Princc VIHREN + 100 KILA, и те ще са на сцената.

... голем ПаНаИр ще Е!!! :D:D:DГЛЕДАЙТЕ БАЙЛАНДО ОТ 20:00... И ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЗА ХАСКОВО!!! :D, пише Стефонския. Той и Владо танцуваха с Евгения Терзиева, за да върнат усмивката на сестричката и. Макар че на старта Нешка Робева определи Стефонския като най-дървения танцьор, който е виждала, стана така че мечтата на Жени е първата и засега единствена сбъдната от благородното предаване. 

Едва седмица след старта на „Bailando” пластичният хирург д-р Николай Георгиев се обърнал към предаването, впечатлен от видяното. Той поема в клиниката си лечението на малкото момиче. Гергана е пострадала при пътен инцидент, при който получава тежки лицеви наранявания. Медицинският център за пластична хирургия на д-р Николай Георгиев е един от най-реномираните в България. В сигурните ръце на специалиста са се подлагали на интервенции много известни и познати лица в България.

В момента тече репетиция. Рапърите са направили ремикс, вследствие на което е отпаднало финалното „с” в името на култовото парче. Изтече информация, че текстът е посветен на „Bailando”, и по-специално на журито.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини