DMX записа с Мишо Шамара

"The Boy Go Off" е името на най-новото парче на Мишо Шамара /Биг Ша/ с участието на американската суперзвезда DMX. Премиерата на сингъла e днес във VBOX7. Стилът на парчето е хард кор и гангста рап в съчетание с мотиви от българската народна песен.

Проектът е подкрепен от единствената марка в България, която подава ръка на талантливите български изпълнители NESCAFÉ®3in1. Песента е записана през лятото в САЩ. В eкипа, работил над проекта, фигурират имената на музикалния продуцент Суит Бийтз – съпруг на певицата Алиша Киис, текстописецът Реджи Ракас, Биг Ша и самият DMX. Текстовете са дело на Реджи Ракас и DMX, музиката – на Суит Бийтз и Биг Ша. Видеото на песента е заснето в България и Аризона, под режисурата на Биг Ша.

"The Boy Go Off" е поредната неочаквано добра комбинация, която NESCAFE 3in1 поднася на родните меломани. Съвместната работа на Биг Ша с едно от най-скандалните и същевременно най-големите имена в американския рап, е изключителен успех за българската музика. Прецедент е, че един велик артист като DMX, който в дискографията си има не повече от 6 съвместни парчета, записа песен с български изпълнител.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини