Хулио Иглесиас инкогнито кръстосва София

Хулио Иглесиас, който пристигна вчера в София, а тази вечер е концертът му в НДК, отказа да се възползва от повечето екстри, които са му осигурили организаторите на шоуто. 67-годишният латино мачо си търсеше забавления сам, предаде АСН.

Певецът пристигна в вчера сутринта, ден преди шоуто си. 11-часовият полет от Маями с частния му самолет явно е бил доста изморителен, защото е прекарал целия ден в апартамента си в хотел "Кемпински Зографски", разказва Гани Куршумов, шеф на фирмата организатор MeMusic. Иглесиас се е възползвал единствено от закуската си - луксозна континентална, с тропически плодове.

Въпреки че му била предложена предварително подготвена галавечеря в ресторанта, Хулио решил инкогнито да излезе из нощна София. На негово разположение за престоя са луксозни коли с охрана и пилотка. Снощи на Иглесиас му се прищяло да се отдаде на екзотика и да хапне суши. Проучил сам столичните възможности и завел екипа си в Sasa на покрива на "Хемус" пред смаяните погледи на посетителите.

"Сам решава какво и къде иска да прави и е малко трудна координацията с него, защото все пак е истинска звезда", споделят българските промоутъри.

Иглесиас е пристигнал с 30 души екип, от които 5 бенд, 2 охрана, лична асистентка и неговият мениджър, племенникът му Хорхе Иглесиас. Единственото му изискване е абсолютна дискретност и никакви медии. Имало е изрична забрана да бъде посрещнат и изпращан на летището.

Лично Иглесиас е поискал 40 покани за свои гости от България, включително и за испанския посланик Хорхе Фуентес. Днес цял ден Хулио се е отдавал на обичайния си режим - активна почивка в апартамента.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини