AMD представи нови процесори

AMD обяви попълнения в продуктовата линия, с което добавя още причини за обновяване на визуалните изживявания с нов компютър въоръжен с VISION технология от AMD.

Тези процесори, заедно със спечелилите признание чипсети от 8-ма серия на компанията и графичните решения ATI RadeonTM HD 5000 серия, позволяват изграждане на системи за видео и 3D графика с висока резолюция, и многозадачна производителност.

Процесорът AMD PhenomTM II X6 1075 се вмъква в гамата чипове точно под върховия модел 1090T, като също разполага с Turbo CORE ускорение и шестядрена производителност за по-малко от $250.

Процесорът AMD PhenomTM II X2 560 Black Edition е достъпна алтернатива за ентусиасти, които търсят по-висока производителност при по-малка консумация на енергия.

Все повече нараства количеството мултимедийно съдържание с висока резолюция. Гъвкавостта на компютрите базирани на VISION технологията предлага практически безгранични възможности за потребителите като видео развлечения в Интернет, създаване на видео и фото изображения, игра на визуално най-интензивните игри и подобряване на многозадачната производителност.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини