Shadows of the Damned, в мрачните дълбини на ада

Няколко креативни гении стоят зад създаването на току-що анонсираната игра Shadows of the Damned. Представям ви трейлъра на психологическия екшън трилър на Electronic Arts и легендарният японски разработчик Grasshopper Manufacture.

Suda51 е режисьор на Shadows of the Damned, криейтив директор -  Шинджи Миками (режисьор на Resident Evil) а за музиката и звуковите ефекти е отговорен композиторът Акира Ямаока (звуков режисьор на Silent Hill).

Гарсия е твърд като скала, облечен от глава до пети в кожа, каращ мотор професионален ловец на демони. Той открива, че любимата му е отвлечена от търсещи отмъщение демони. Докато изследва най-отдалечените кътчета на долния свят, Гарсия се бие из ада и обратно с опасности, дебнещи зад всеки ъгъл.

С Shadows of the Damned  геймърът влиза като Гарсия дълбоко в сърцето на един извратен ад, където трябва да спаси любовта на живота си, побеждавайки армиите на мрака със силата на светлината, информира technews.bg. Шантави пъзели и ужасяващи битки с противни, деформирани твари, идващи от най-мрачните дълбини на отвъдното.

Графиката е гротескна и силно стилизирана, както подобава на един страховит свят. Усещането се допълва от наелектризиращия саундтрак на Акира Ямаока, известния композитор на музика за видео игри.

Shadows of the Damned се очаква през лятото на 2011 г. за конзоли Xbox 360 и PlayStation 3.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини