5 сигурни признака че той е женкар

Вълшебният принц? Ами, просто жаба...

Той е очарователен, духовит и много щедър в заведенията. Той е мъж мечта!
Подобни мисли вълнуват главите на една или две необвързани дами, които търсят своята половинка в живота. Гореспоменатите качества могат и да са само измамна фасада. Много често заклети женкари слагат маските на благоприличието и ръсят какви ли не добродетели само и само да вкарат поредната си жертва в леглото. Предлагаме ви пет сигурни признака, че вашият ухажор е женкар и ще ви зареже веднага щом вземе своето.

1. Женските сърца във „Фейсбук“.
Проверете личната му страница в най-голямата мрежа за общуване. Видите ли, че десетки жени са му писали съобщения от рода „Лисваш ми!“ и „Желая те“, значи сте в един списък с дами, които ще се оставят да бъдат излъгани от сладките му приказки и дяволитата усмивка.

2. Безкрайните комплименти.
Бъдете нащрек, ако не спира да ръси добре заучени комплименти. Това е сигурен признак, че той е тренирал какво да каже на първите срещи, за да постигне желания резултат – да ви вкара в леглото си.

3. Сбърканите имена.
Обърка ли ви името с това на друго момиче просто оставете пари за сметката и напуснете заведението. В главата му се въртят толкова много женски имена и фамилии, че дори на първа среща прави показателна за начина му на живот грешка.

4. Г-н бъдеще.
Внимателно се вслушвайте в думите му. Имайте си едно наум, ако постоянно крои красиви планове за бъдещето. Започне ли да ви обяснява, че вие сте единствената и с вас ще прекара остатъка от живота си, значи планира да се изнесе по бели гащи още на сутринта.

5. Няма приятелки

Ако вашият принц няма платонични приятелки около себе си, значи вижда жените единствено като средство за задоволяване на страстите си. Много жени усещат подобни използвачи и не биха се потдали на манипулациите му. Не е лошо да поговорите и с приятелите му, които също могат да ви покажат с какъв човек сте решили да си имате взимане-даване.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини