Полякини и италиано-румънски тандем триумфираха в надпреварите на двойки на тенис турнира в Хасково

    Финалите на двойки от международния тенис турнир J200 Haskovo се изиграха днес на кортовете в парк Кенана. В спор за титлата при девойките един срещу друг излязоха тандемите Амелия Пажун и Барбара Стражевска от Полша и Артемис Асланисвили от Гърция и Джоуси Даемс от Германия. Полякините започнаха отлично мача и поведоха след 6-1. Във втората част ситуацията не бе кой знае колко по-различна. Пажун и Стражевска отново играха по-добре от съперничките си и направиха ранен пробив. След това мачът просто се доигра. Вторият сет завърши при резултат 6-2 за полякините.

    При юношите на двойки победата бе за Леонардо Катанео от Италия и Стефан Хориа Хайта от Румъния. На финала те победиха Рафаел Ботран Неутзе от Гватемала и Хоакин Гилеме от Никарагуа с 6-4/6-2.

    Днес се изиграха и полуфиналите на сингъл. При юношите финалът ще е българо- сръбски. Водачът в схемата Огнян Милич от Сърбия победи третия поставен Анас Маздрашки с 6-3/6-1. В другия полуфинал вторият в схемата Александър Василев победи с 6-1/6-0 Стефан Хориа Хайта от Румъния.

    При девойките на сингъл финалът ще е между Надя Кулбеж от Полша и Меритксел Теихидо Гарсия от Испания. На полуфиналите Кулбеж победи Ада Кумру от Турция с 6-2/7-6(5). В трисетов мач Гарсия се наложи над Габла Паскаушкас от Великобритания с 3-6/6-0/6-3.

    Финалите на сингъл са утре.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини