Снимки на Google Pixel 8a изтекоха в интернет

Очакваният смартфон Google Pixel 8a вече не е достъпен само на рендери и рекламни плакати.

Изтекоха изображения от TechDroider в платформа X, които дават бегла представа за предстоящия Google Pixel 8a, демонстриращ обновен дизайн.

Най-голямата промяна е задният панел, в който вече липсва лъскавото покритие на Pixel 7a в полза на по-съвременното матово покритие.

На изтеклите снимки телефонът изглежда подобен на този, който случайно беше показан в рекламата на Google Fi.

Рамките около дисплея също изглеждат по-тънки в сравнение с предишните модели, което придава на телефона по-елегантен и модерен външен вид.

Важно е да се отбележи, че тези изтекли изображения не са потвърдени от Google, но те са в съответствие с предишните случайни информационни течове на Pixel 8a в рекламите на Google Fi.

Според слуховете, спецификациите на Pixel 8a включват чипсета Tensor G3, 6,1-инчов 120Hz FullHD+ OLED-дисплей и система от задни камери, състояща се от 64-мегапикселов основен сензор и 13-мегапикселов ултраширокоъгълен сензор, подобно на своя предшественик.

Официалното пускане на пазара се очаква да се случи скоро и тези течове дават доста добра представа относно това, което Google е подготвил за пазара на Pixel телефоните от среден клас.

Припомняме, че наскоро се появиха първите рендери на Google Pixel 8A, от което стана ясно, че няма да се различава много от флагмана Pixel 8.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини