Ветераните на „Хасково“ и „Левски“ с мач на Ямача

    Грандиозен мач се подготвя в Хасково. На 12 април на градския стадион ще се проведе приятелска среща между ветераните на „Хасково“ и на столичния „Левски“.

    Основен двигател по организацията е помощник-треньорът на ветераните на „Левски“ Живко Димитров, който от години живее в Хасково.

    Очаква се столичани да пристигнат на Ямача в 14:30 часа. Двубоят ще започне в 16:00 часа.

    „Искам да благодаря за гостоприемството на кмета на Хасково Станислав Дечев, който разреши срещата да се проведе на официалния стадион, ветераните на „Левски“ (София) да изиграем приятелски мач с „Хасково“. Ще видите футболисти, които са дали много на града, играли са в „А“ група на времето“, заяви пред Haskovo.net Живко Димитров.

    Домакините ще бъдат водени от Димчо Марков. Столичани пък ще са начело с Ангел Станков и Живко Димитров.

    Очаква се със синия екип на Ямача да излязат редица именити футболисти от близкото и по-далечно минало. Сред тях са Стефан Стайков, Красимир Коев, Руслан Вуцов, Елин Топузаков, Предраг Пажин, Дончо Донев, Валери Божинов, Емил Ангелов, Емре Нурай, Здравко Здравков, Саша Симонович, Милан Коприваров, Емил Спасов и други.

    „От старите футболисти ветерани ще присъстват Войн Войнов, Стефан Аладжов, Пламен Цветков и други. Хора, които са играли на времето с Гунди и Котков. Те ще дойдат от уважение. Нека бъдат добре дошли всички фенове на футбола“, заяви още Димитров.

    За „Хасково“ се очаква червено-белия екип да облекат Никола Костов, Таньо Ганев, Георги Куманов, Юксел Режепов, Веселин Веселинов, Недялко Хубенов, Кирчо Крумов и други.

    Преди срещата, за заслугите си към „Левски“ и 60-годишния си юбилей, Живко Димитров ще получи почетен плакет от столичния клуб.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ур
      Урума
      8 -3
      17:56, 5 апр 2024
      Хасково си е син град.
    • 2
      Си
      Син
      7 -2
      20:18, 5 апр 2024
      Браво,там сме.Трябваше да го направят поне в 17.30
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини