Община Хасково предвижда ремонт на стълбище, подпорна стена и улица

    За разбити стълби и улица в хасковския квартал квартал „Младежки хълм“ сигнализира читател на Haskovo.net. Те се намират в северната част на жилищния район откъм центъра на областния град, над улица „Панорама“.

    Стълбището започва от кръстовището на булевард „Освобождение“ и улица „Панорама“ и отвежда към оранжевия мост. В средата обаче има пукнатина и на пръв поглед се е образувало пропадане. Уличката край него - „Граничар“, която е дълга около 200 метра и е продължение на „Панорама“, е разбита. По цялото й протежение има дупки и шахтите са разместени. Живеещите в района настояват там да се извърши ремонт с цел безопасно придвижване на пешеходци и автомобили.

    По случая Haskovo.net отправи запитване към Община Хасково. В резултат на това служители от дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ са извършили проверка на място. Предстои утре да се разчистят част от храстите, за да може експертите да направят обстоен оглед на терена с цел да се установи доколко подпорната стена е компрометирана и да се прецени точно какъв ремонт ще е необходим за укрепване. Впоследствие ще се обмисли ремонт на стълбището и улицата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      Мара
      22 -4
      21:43, 27 мар 2024
      Се сетила да се побара! То цяло Хасково е за Ремонт но като няма от къде да краде Станиславчо как да ремонтира?🤥
    • 2
      Ас
      Аскоо
      4 0
      15:42, 28 мар 2024
      Браво ,че обърнахте внимание! Ако не са медиите, трудно става нещо в България.
      А иначе въпросния участък е живото-опасен, който не е минавал от там не знае.
      Да видим какво ще стане!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини