Клип на Prodigy бил заснет край Хасково? Може

Много e възможно следващото видео на световно известните "The Prodigy" да е с български произход. Това ще стане ясно на 11-ти февруари, след като групата обяви своето решение за най-новия си клип към парчето "Run With The Wolves".

Сред лентите претенденти е и българското видео на режисьора Андрей Хадживасилев (www.hadjivasilev.com) и неговия екип от филмово студио Revive Vision. Клипът впечатлява с опасни моторджийски каскади и кола, която се движи само на две колела!

Видеото стана много зрелищно и дори да не бъде избрано за финалист доказва за пореден път, че българската кинематография е на много високо ниво.

"С момчетата от Hellstorm Team се забавлявахме изключително много по време на снимките, въпреки че някои от каскадите бяха много опасни. Заедно имаме няколко предстоящи проекта, сред които и сериен тв филм. И мога да кажа, че българските зрителите ги очаква тепърва страшно много екшън." – споделя режисьорът Андрей Хадживасилев.

Видеоклипът е заснет в град Хасково и покрайнините му за два дни с мотористите от Hellstorm Team (www.hellstorm.bg). Оператор е Божидар Симеонов, монтаж Йосиф Кокончев, специални ефекти – Евгени Вацов.

Сред последните музикални проекти на Андрей Хадживасилев са клипа на Милена Славова – "Куклата Мици" и "Let’s Go" на Cacao и Румънеца и Енчев. 

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини