Досъдебно производство за нарушаване на съдебна заповед е започнато от служители на Второ РУ

Досъдебно производство за нарушаване на съдебна заповед е започнато от служители на Второ РУ.
Сигнал за упражнено домашно насилие и неизпълнение за заповед за незабавна защита е подаден от 39-годишна перничанка на 10 ноември, около 19, 20 ч. Жената се оплакала, че в кв. „Църква“, близо до кафене й бил нанесен побой от съпруга й, 48-годишен жител на областния град, който нарушил и съдебна заповед за незабавна защита, издадена в нейна полза.
Уведомена е Районна прокуратура – Перник и е започнато разследване по случая.  

50-годишен мъж е задържан при опит за кражба от служители на Първо РУ. Инцидентът е станал на 11 ноември, около обяд, когато в полицията бил подаден сигнал, че мъж използвайки техническо средство е направил опит да проникне в жилището на перничанка. Органите на реда реагирали незабавно и на място бил задържан 50-годишен перничанин, на когото е наложена полицейска мярка за срок до 24 ч.
Започнато е бързо производство и работата продължава.

Управление на мотопед без регистрационни табели и от неправоспособен са установили служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Перник.  Вчера, около 17, 40 ч., в пернишкото с. Люлин органите на реда проверили мотопед, управляван от 15-годишен с адрес с. Г. Бучино. Установено е, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред и тийнейджърът е неправоспособен.
Образувано е бързо производство.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини