Samsung потвърди над 20 смартфона Galaxy, които ще получат Android 14

По-рано тази седмица Samsung официално обяви, че актуализацията до Android 14 вече се разпространява в серията Galaxy S23, а компанията потвърди и първите няколко смартфона Galaxy, които ще могат да получат Android 14 през следващите месеци.

Android 14 за устройствата на Samsung идва под формата на One UI 6.0 - актуализация, която предоставя подобрения на платформата от Google, както и актуализации на скина на Samsung. Тези актуализации включват куп нови функции на камерата, актуализирани емотикони и др. Но като начало - всичко това е ексклузивно за серията Galaxy S23, която получава актуализацията сега.

Какво следва?

Според малкия списък, който Samsung предостави, другите смартфони Galaxy, които ще получат Android 14, ще започнат с флагманите от последните няколко години, сгъваемите устройства и няколко устройства от серия А.

Говорейки за новите функции, които ще се появят в Enhance-X, Samsung също така потвърди над 20 устройства, които ще бъдат актуализирани до One UI 6.0, като много от тях не са изненада. Този първоначален списък включва устройства, пуснати на пазара през 2020 г. и по-нови, като се започне с устройствата от серията Galaxy S.

Galaxy S23 series
Galaxy S22 series
Galaxy S21 series
Galaxy S20 series

Освен това почти всички сгъваеми устройства на Samsung ще получат One UI 6.0 с изключение на оригиналния Galaxy Fold.

Galaxy Z Fold 5
Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Fold 2
Galaxy Z Flip 5
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Flip 3
Galaxy Z Flip 5G
Galaxy Z Flip

И накрая, Samsung потвърди, че Galaxy Note 20, Galaxy A54 и Galaxy A53, както и някои устройства от серията M, ще отговарят на условията.

Galaxy Note 20 series
Galaxy A54
Galaxy A53
Galaxy A34
Galaxy A33
Galaxy M54
Galaxy M53
Galaxy M34
Galaxy M33

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини