Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир.
С 1,98 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Пежо“ 49-годишен жител на пернишкото с. Рударци. Мъжът бил проверен на 27 октомври в гр. Радомир. Дал е кръвна проба за химичен анализ и автомобилът му е иззет. Бил е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.
24-годшен перничанин е задържан за хулиганство. Инцидентът е станал на 28 октомври, на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“. Водач на мотоциклет марка „Хонда“ и лек автомобил „Пежо“ реализирали леко пътнотранспортно произшествие.  Управляващият мотоциклета 24-годишен младеж се държал непристойно и счупил с ръка предно ляво стъкло на автомобила. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и работата по документиране на случая продължава.
24-годишен перничанин е шофирал лек автомобил „Фолксваген“ след употреба на алкохол и наркотични вещества. Младежът бил проверен на 29 октомври на ул. „Република“ в областния град. Дрегерът отчел 1,26 промила в издишания въздух и положителен резултат за амфетамин и кокаин. Дал е кръвна проба за химичен анализ и автомобилът му е иззет. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини