Атанас Ненков, кандидат за общински съветник на „Левицата!„в Хасково: Вярвам в силата на сътрудничеството. Задължително е привличането на нови инвестиции и стимули за бизнеса

Атанас Ненков е роден в Хасково. Завършил е УНСС-София, магистър по икономика със специалност „Счетоводство и контрол“ и магистър по право в Югозападен университет – Благоевград. Голяма част от стажа му е в системата на МВР. За кратко е напуснал правоохранителните редици, за да заеме длъжността директор на „Топливо-АД“, след което отново се завръща в МВР, като я напуска от поста, директор Хасковската полиция.

 

 

С уважение и амбиция обявявам своята кандидатура и съм горд да бъда част от този страхотен екип, обединен с обща цел - подобряване на нашия общ дом Хасково. Израснал съм тук и познавам хората и проблемите им. За мен е важно да се подобрят условията на живота на хасковлии във всички сфери и разбира се да се повишат доходите им. А това ще се случи тогава, когато се генерират доходи от добра икономическа среда, която да бъде притегателен център за външни инвестиции.

Със своите над 25 години стаж в системата на МВР, преминали в служба на хората съм се сблъсквал с предизвикателствата на нашето общество. В този период съм работил в секторите „Икономическа престъпност“ и „Борба с организираната престъпност“, като носител на отговорност и морален авторитет. До миналата година имах честта да ръководя Областната дирекция на МВР Хасково, където се стремях да съчетая висок професионализъм с откритост и близост до гражданите.

Основните ми приоритети са общностната сигурност и качеството на живот на всички жители в Хасково и общината. Вярвам в необходимостта от промяна в отношението към обществената сигурност и обществените отношения като цяло. Крайно време е инициирането на политики за обществената сигурност да включват и гласа на гражданите и на служителите в МВР. Това е така, защото хората свързват добрия си начин на живота със степента на сигурност.

С нашия екип сме изготвили амбициозна програма, включваща редица мерки, насочени към привличането на инвестиции и развитие на бизнес средата в Хасково. Планираме да предоставим финансови стимули, като намалени такси и грантове за нови предприятия, да организираме обучения за предприемачи и да създадем партньорства между общината и местните предприятия. Работим към създаването на стабилни бизнес условия, където владее отвореност и прозрачност.

Вярвам в силата на иновациите и сътрудничеството. По този повод планираме да подпомагаме създаването на индустриални и бизнес клъстери, които ще подкрепят и стимулират икономическия растеж. С удоволствие ще подпомагаме и насърчаваме предприемачите, които искат да разширят своите пазари чрез международни бизнес мисии и търговски делегации.

Ще се борим за отвореност и ненамеса в бизнес практиките, ще предоставяме консултации и помощ за стартиращи предприятия и ще създадем система за наблюдение, която ще следи удовлетвореността на бизнес общността и реакциите на предприемачите.

Вярвам в силата на сътрудничеството и съм убеден, че общинският съвет трябва да бъде попълнен с хора, които искат да живеят и работят в хубава и уредена община. Затова се обръщам към Вас за подкрепа. Само с Вашата помощ можем да направим Хасково по-добро място за всички нас.

Подкрепете ни с номер 28!

С уважение и благодарност,

Атанас Ненков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини