Атанас Ненков: Тук сме, за да предложим да работим заедно за Хасково!

Уважаеми съграждани,
Ние - кандидатите за общински съветници от листата на „Левицата!“ се обръщаме към Вас, с молба да ни подкрепите в усилията да направим заедно Хасково – привлекателно и уютно място за живеене и бизнес. Заставайки пред Вас, поемаме ангажимент да станем Вашият глас в общинския Съвет на Хасково и да работим с всички сили за подобряване на качеството на живот в нашата община. Листата ни е представена от достойни и честни хора, доказали се всеки в своята област и работили през годините, доказвайки се всеки ден като професионалисти и отдадени на работата си експерти. 
Като водач на листата, за мен е чест да работя с такъв можещ и амбициозен екип. 
Половината от съзнателния ми живот премина да служа на хората, в системата на МВР. През годините съм работил в секторите „Икономическа престъпност” и „Борба с организираната престъпност”. Една от последните длъжности, които заемах в системата е началник отдел „Охранителна полиция”. До миналата година имах честта да ръководя Областната дирекция на МВР- Хасково, където работих със служители, с висок професионализъм и морална отговорност. За мой късмет в нашата листа за общински съветници на ЛЕВИЦАТА! се открихме с страхотен екип, с който да продължим да работим за осигуряване сигурността на гражданите, която е базисна потребност и публично благо. Смятам, че е необходима промяна в отношението към обществената сигурност и обществените отношения като цяло и е крайно време, когато се говори за сигурност в процеса на правене на политики, да се включат гражданите и служителите в МВР. Убеден съм, че общинският съвет на Хасково е орган на местната власт, който трябва да бъде попълнен с хора като нас! Хора, които искаме да живеем и работим в една хубава и уредена община! 
 
 
 
Имам удоволствието да Ви представя следващия в нашата листа кандидат за общински съветник, г-н Даниел Йорданов, който със своята преданост и ангажираност към предоставянето на социални услуги се стреми да направи нашата община по-добро място за всички нас. Г-н Йорданов, притежава богат опит и експертиза в областта на социалните услуги. С неговата страст и ангажираност към помагането на хората в нужда, той винаги е бил на преден план в инициативите, които насърчават социалната справедливост и подкрепят тези, които имат нужда от нашата помощ. Даниел Йорданов има визия за обогатяване на социалните услуги в нашата община, като предлага нови и иновативни програми за подпомагане на хората в уязвимо положение. Той е ангажиран с работата с доброволци и общността, за да създаде устойчива и подкрепяща среда за всички жители. С неговата енергия и решителност, Даниел Йорданов е готов да служи на нашата община и да направи положителна разлика в живота на хората около него. 
 
 
Трета в листата е д-р Невяна Сойтариева. Работи в РЗОК Хасково като началник отдел „Доболнична медицинска и дентална дейност”. В системата на НЗОК е от 23 години.  През всичкото това време и към момента работи активно и с граждани, които се нуждаят от подкрепа и помощ при решаването на проблеми свързани със тяхното здраве. Всички, които са потърсили помощта ѝ знаят, че тя не пести усилия да решава проблеми. Чувства се удовлетворена след всеки решен проблем, след всяка подадена ръка, защото знае, че най-много човек има нужда от помощ, когато става дума за неговото здраве. Има идеи и знае как да предложи решения на проблеми, свързани със здравеопазването. Убедена е, че участието ѝ в работата на общинския съвет ще допринесе  в сферата на управлението на здравеопазването. 
 
 
Четвърта в нашата листа е Румяна Николова. През последните 27 години помага на хора с тежки и хронични здравни проблеми чрез медицинския си център „ХОЛИМЕД“. Тя не се страхува от работа. Няма да я чуете да се оплаква, че се е наложило да помогне на поредния пациент извън рамките на нормалното работно време. Сигурен съм, че със същата отдаденост ще работи и за развитието на Хасково – в общинския съвет. Вярва в социалната справедливост. Ще подкрепя социални програми, които помагат на най-нуждаещите се в нашата общност.
 
Пети в листата е Стефан Петров. Той е не само е успешен предприемач, но има и ценен опит в проблемите на градоустройството. Неговият богат опит и знания в областта на строителството ще бъдат от решаващо значение за нашата община. Той разбира как да съчетае креативността и техническата експертиза, за да решава предизвикателствата, свързани с устойчивото градоустройство и развитието на нашата общност. Освен това, като собственик на частен бизнес, Стефан Петров разбира значението на стабилното икономическото развитие и предприемачеството в нашата общност. Той се стреми към създаването на благоприятна среда за бизнеса, която да подкрепя местните предприемачи и да създаде работни места. С усърдието и амбициите си, Стефан Петров се ангажира да помогне в изграждането на по-добро бъдеще за нашата община.
 
Имам удоволствието да Ви представя нашия шести кандидат за общински съветник - Велко Велев. Той е и кандидат за кмет на село Стамболийски. С богат опит в земеделието. Неговият дългогодишен опит го правят правилният кандидат за насърчаване на устойчивото земеделие в нашата общност. Той разбира важността на селското стопанство за нашата икономика и е готов да работи усилено, за да подпомогне насърчаването на иновациите в земеделието. Неговата способност да слуша и да разбира нуждите на хората около него го прави важен глас в общността. Той е ангажиран с участието си в различни общностни инициативи и проекти, които имат за цел подобряване на качеството на живот на всички нас. С подкрепата и доверието ни, Велко е решен да работи усилено, за да насърчи устойчивото развитие и благосъстояние на родното си село.
 
За мен е чест да представя седмия в нашата листа - Георги Димов - опитен и предан професионалист. С над 25-годишен стаж в системата на МВР, Георги Димов притежава богат опит и знание в областта на охраната на обществения ред и борбата с престъпността. През годините той работи активно в структурата на МВР, където заема редица ключови позиции. Стремежът му към справедливост и безопасност за общността го прави подходящ избор за общински съветник. Георги Димов се отличава с ангажираност и решителност за подобряване на обществения ред и сигурността на гражданите в Хасково. Той има визия за развитие на общността, която включва активно участие на гражданите и сътрудничество с публичните институции. Ангажиран с проблемите на хората и с идеи за редица подобрения, Георги Димов се стреми към създаване на по-добро бъдеще за общината с помощта на своята професионална експертиза и ангажираност. С голямо уважение и преданост той се кандидатира за общински съветник в Хасково, готов да работи усилено, за да подобри качеството на живот на всички граждани в общността.
 
Номер осем в листата ни е Стойчо Иванов - ангажиран и опитен професионалист. Стойчо Иванов започва професионални си път в 61-ва Механизирана бригада в град Карлово, където придобива ценни умения и качества, които се прехвърлят в цивилната му кариера. Неговият военен опит формира и подсилва качества като инициативност, организираност, точност, дисциплинираност и лидерство - всички важни аспекти от интегритета на истинския общински лидер. След службата си в армията, Стойчо Иванов е продължил да допринася към сигурността и безопасността в обществото като техник по Сигнално Охранителна Техника в частна охранителна фирма. С над 14 години опит в тази област, той притежава специфични познания и експертиза, които го правят ценен актив в борбата за сигурността на общността. Стойчо Иванов е ангажиран с проблемите и нуждите на гражданите в Хасково и е решен да използва своите знания и опит, за да подобри качеството на живот в общността. Той се стреми към справедливост и равенство, като насърчава активното участие на гражданите в процесите на вземане на решения и се бори за по-добри условия за всички. Със своите лидерски качества и ангажираност, Стойчо Иванов се надява да бъде Вашият глас в общинския съвет на Хасково.
 
Нашият девети кандидат за общински съветник е Йорданка Гинева. Тя притежава впечатляващ опит от 18 години в областта на човешките ресурси в голяма корпорация, свързана с производство. Йорданка е отговорна за всички аспекти на човешките ресурси в бизнеса. Нейният дългогодишен и богат опит в работата с хора я прави идеален кандидат за позицията на общински съветник. Тя не само разбира комплексността на трудовото законодателство, но и има способността да слуша и разбира нуждите на хората. Нейната експертиза и умения в областта на човешките ресурси ще бъдат от голяма полза за нашата община. Тя се стреми да създаде общество, в което всеки гражданин е уважаван и подкрепен, независимо от неговия социален статус или икономическо положение.
 
Номер десет е Христо Димитров. Той е в екипа на голяма частна корпорация в сферата на производството. Ще работи за подпомагане активното участие на гражданите в процесите по вземане на решения в Общинския съвет. Ще работи и за създаване на стабилни бизнес условия и ненамеса в бизнес практиките чрез предоставяне на регулярна информация за икономическите възможности в общината. Неговата експертиза ще помогне при организиране на редовни срещи, на които представители от бизнес сектора, професионални училища и местната власт да обсъждат нуждите на пазара на труда при подготовка на кадри.
 
Представям Ви Татяна Мирчева - опитен строителен инженер, оценител на недвижими имоти и експерт по технически експертизи в съдебната система и застрахователната сфера. С богат опит в работата си, Татяна Мирчева има знание и разбиране на всички аспекти на строителството и устройството на общността. Тя е бивш началник на управление "Териториално и селищно устройство" в община Хасково, където придобива ценен опит в администрацията. През последните 20 години се е занимавала активно с проектиране, строителен надзор и инвеститорски контрол. Татяна Мирчева също има ясна визия за бъдещето - включително изготвяне на общ градоустройствен план за града и подобряване на инфраструктурата във всички населени места в общината. Нейната страст и ангажираност към подобряване на обществото я правят идеален избор за общински съветник в Хасково. Татяна Мирчева се стреми към прозрачност, справедливост и устойчиво развитие, като работи усилено за удовлетворение на нуждите и очакванията на всички граждани.
 
С номер 12 в листата ни е Ваня Трендафилова. Тя е успешен предприемач с частен бизнес в сферата на търговията. Нейният професионален опит и умения в тази област я правят ценен член на нашия отбор. Това, което прави Ваня изключителна, е нейната способност да се свързва с различни хора. Нейната възможност за ефективна комуникация и общуване със съотборници, клиенти и партньори е резултат от нейната силна личност и емпатия. Тя умее не само да слуша, но и да разбира нуждите и желанията на хората и да отговаря на тях с търпение и лекота. Този уникален набор от умения и качества прави Ваня Трендафилова ценен член на нашия отбор за общински съветници. 
 
 
 
Това е нашият отбор, с който се обръщаме към гражданите на Хасково с надеждата да получим доверие!
Защо искаме Вашата подкрепа за листата на ЛЕВИЦАТА! за общински съветници?
Като общински съветници ще имаме възможността да се фокусираме върху подпомагането на решенията, които влияят на общността. Това ни дава възможност да се заемем със специфични въпроси и проблеми, за които имаме необходимите знания. 
 
Всички ние сме убедени, че:
    • Общинският съвет представлява гласа на гражданите в нашата община. Той е платформата, чрез която обикновените хора могат да изразят своите грижи, нужди и предложения относно местни въпроси и проблеми. А ние можем да бъдем Вашият глас!
    • Общинският съвет взема решения относно важни местни въпроси свързани с образование, здравеопазване, транспорт, инфраструктура, околна среда и други. Тези решения имат директен и непосредствен ефект върху ежедневния ни живот. Ние имаме силата и експертизата да ги отстояваме от Ваше име!
    • Общинският съвет има отговорността да управлява местния бюджет и да разпределя финансовите ресурси за проекти и услуги, които подпомагат общността. Това включва финансиране на училища, болници, пътища, паркове и други инфраструктурни проекти. В нашия екип са включени специалисти по градоустройство и такива, които знаят как да управляват прозрачно финансови ресурси!
    • Добре работещият Общински съвет подпомага участието на гражданите в демократичния процес, като насърчава гласуването и участието в обществени дебати. Укрепването на демократичните ценности в общността е в основата на нашите ангажименти!
 
Заповядайте в във Facebook или в нашия офис на адрес: бул. България, пешеходния мост до зала “Дружба” и ще разберете колко изпълними решения предлагаме.
 
Слушаме Ви! Представляваме Ви! Работим със и за Вас!
 

20.10.2023 Атанас Ненков

 

 

 
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
 
 
 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Още новини

Случаен виц

Последни новини