Седмица на Том Круз и сезон на братя Коен по TV1000

Мисията невъзможна: Разпад

Неделя 19 ноември в 22:00 ч.
Жанр: Екшън/ приключенски/ трилър
Режисьор: Кристофър Макуори
В ролите: Том Круз, Хенри Кавил, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън
Оригинално заглавие: Mission: Impossible - Fallout
Година: 2018 Държава: САЩ

Някои мисии не са въпрос на избор. Докато изпълнява опасна задача да възстанови откраднат плутоний, Итън Хънт избира да спаси екипа си вместо да завърши мисията, позволявайки по този начин ядрени оръжия да попаднат в ръцете на смъртоносна мрежа от висококвалифицирани оперативни работници, които имат намерение да унищожат цивилизацията... Поради грозящата света опасност Итън и екипът му от АНМ са принудени да станат партньори с безкомпромисен агент от ЦРУ, докато се надпреварват с времето, за да спрат ядрената катастрофа.

Рубрика: Седмица на Том Круз

От понеделник 13 ноември до неделя 19 ноември в 22:00 ч. Подгответе се за едно вълнуващо едноседмично пътешествие, следвайки знаменитата кариера на холивудската легенда Том Круз.

Присъединете към нас и се насладете на найзапомнящите се роли на емблематичния актьор - от умопомрачителния свят на „Специален доклад", където той предсказва престъпления, до секващия дъха „Война на световете", в който се бори с извънземни нашественици. Жаждата на Круз за скорост в „Дни на грохот" е легендарна, а енигматичната му роля във „Ванила Скай" достига до границите на реалността. Гледайте също неспирния екшън в „Джак Ричър: Не се връщай" и поразителните каскади в „Мисията невъзможна: Разпад". Прекарайте тази седмица с неустоимата легенда на киното - Том Круз!

Единакът

Събота 25 ноември в 22:00 ч. Жанр: Екшън/ криминален/ трилър Режисьор: Филип Дж. Атуел В ролите: Джет Ли, Джейсън Стейтъм, Надин Веласкес Оригинално заглавие: War Година: 2007 Държава: САЩ/ Канада

Агентът от ФБР Джак Крофърд иска да отмъсти, след като партньорът му е убит и уликите водят към мистериозния убиец Роуг, но когато Роуг се появява години по-късно, за да приключи недовършен бизнес, той предизвиква жесток сблъсък между съперничещи си банди. Дали истината ще излезе наяве, преди да е станало твърде късно, и кой ще оцелее, когато нещата утихнат?

Рубрика: Сезон на братя Коен

От понеделник 27 ноември до четвъртък 30 ноември в 22:00 ч. Насладете се на гения на братята Коен този ноември, през който демонстрираме кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби. Оценете екзистенциалния хумор на „Сериозен човек", където братята черпят уникална перспектива от собственото си детство, усетете напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв", смейте се от сърце с „Изгори след прочитане" - забавна сатира за шпионажа и човешката глупост - и не пропускайте южняшкия чар и музикалната магия на „О, братко, къде си?"

Рубрика: Семейни недели

Всяка неделя през ноември от 09:00 ч. Пригответе се за семейни забавления през ноември с нашите Семейни недели! Присъединете се към нас за ден на стоплящи сърцето приключения и смях. Знаете ли, че във „Фантастичният господин Фокс" гласовете на Джордж Клуни и Мерил Стрийп вдъхват живот на любимите герои на Роалд Дал, че „Кунг Фу Панда" и „Кунг Фу Панда 2" са пълни с екшън и хумор, като същевременно ни учат на ценни житейски уроци, и че легендарните режисьори Стивън Спилбърг и Питър Джаксън са обединили усилията си в „Приключенията на Тинтин", за да покажат емблематичния белгийски комикс герой на големия екран? Изборът включва също „Акийла и правописът" и „Къща-чудовище", така че има по нещо за всеки. Затова съберете любимите си хора и се настройте за уютни недели, изпълнени с магия!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини