TV1000 Сезон на трилъра с Добрият пастир, Шанхай, Блек Хоук и още филмотечни класики

През този септември проникваме в сложната мрежа от измами, тайни и в човешката психика. Изследвайте тъмните сфери на идентичността и манипулацията в „Талантливият г-н Рипли", „Обвързан" и „Манджурският кандидат" и разгадайте сложността на любовта, загубата, отмъщението и изкуплението в „Балът на чудовищата" и „Братя". Всеки ден от понеделник до петък, от 4 септември в 22:00 ч. Тези и много други вълнуващи заглавия като „Шанхай“ ще владеят екрана ви този месец, за да ни напомнят, че нищо не е такова, каквото изглежда и че истината е нож с две остриета...

За настройка към темата, не пропускайте и емблематичната военна драма на Ридли Скот „Блек Хоук“ още в последната седмица на този месец - на 25 август и на 28 август от 22:00 часа.

Шанхай

Петък, 1 септември в 22:00 ч.
Жанр: Криминален/ драма/ мистерия
Режисьор: Микаел Хафстрьом
В ролите: Джон Кюсак, Гонг Ли, Чоу Юн-Фат
Оригинално заглавие: Shanghai
Година: 2015

Държава: Китай/  САЩ

Нищо не е такова, каквото изглежда в този международен трилър, чието действие се развива в древния китайски град седмица преди нападението над Пърл Харбър. Американският таен агент Пол Соумс току-що е пристигнал, за да разследва убийството на най-добрия си приятел, но бързо се потапя в мрежа от конспирация и лъжи, които се разпространяват из града; следено от офицера от японското разузнаване Джанака, разследването на Соумс бързо се съсредоточава върху харизматичния местен гангстер Антъни Лан-Тинг и красивата му съпруга Ана. Съвсем скоро Соумс и Ана са замесени в история, която ще постави на карта всичко, което имат...

Добрият пастир

Петък 22 септември в 22:00 ч. 
Жанр: Драматичен/ исторически/ трилър
Режисьор: Робърт де Ниро
В ролите: Мат Деймън, Анджелина Джоли, Робърт де Ниро, Алек Болдуин, Били Кръдъп
Оригинално заглавие: The Good Shepherd
Година: 2006
Държава: САЩ

Едуард Уилсън, единствен свидетел на самоубийството на баща си и член на обществото „Череп и кости" по време на следването си в Йейл, е млад мъж с висок морал, който цени честта и дискретността - качества, които помагат да бъде вербуван за кариера в новооснованото Управление на стратегическите служби. За своята отдаденост на работата си обаче той ще заплати цена - ще жертва идеалите си и в крайна сметка семейството си.

Блек Хоук

Петък 25 август в 22:00 ч. 
Жанр: Екшън/ драма/ за войната
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Джош Хартнет, Юън Макгрегър, Джейсън Айзъкс, Том Сайзмор, Уилям Фиктнър
Оригинално заглавие: Black Hawk Down
Година: 2001
Държава: Великобритания/  САЩ

На 3 октомври 1993 г. елитен екип, включващ над 100 войника от „Делта Форс" и армейски рейнджъри, са пуснати в разкъсвания от гражданска война град Могадишу в Сомалия с цел да отвлекат двама главни помощници на местния престъпен бос Мохамед Фара Айдид. Когато два от хеликоптерите „Блек Хоук" на мисията са свалени от вражески сили, американците остават твърде дълго в района и бързо са обкръжени. Последвалата престрелка е безмилостно 15-часово изпитание и най-дългата сухопътна битка с участие на американски войници след войната във Виетнам.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини