Антон Хемимян е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС

Антон Хемимян е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС. Той бе дългогодишен директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group и се оттегли от този пост през уикенда с мотива, че е решил "да продължи в друга професионална посока". 

Днес представители на партията внесоха кандидатурата в Общинската избирателна комисия в София на "Московска" 33. На място дойде и той, като обяви основните си приоритети. По думите му е получил уверение, че ще има възможност да взема решенията си сам. 

Друго спрягано име бе председателят на Столичния общински съвет с изтичащ мандат Георги Георгиев, който също дойде на "Московска" 33. 

"Използвахме цялото време, дадено ни от закона, за да конструираме най-добрия състав на листа и да изберем най-добрия възможен кандидат за кмет не от гледната точка на конюнктурата на партийния интерес, а давайки шанс да бъдат представени гражданите", каза Томислав Дончев.

До днес единственото, което лидерът на партията Бойко Борисов обяви, бе, че предложението на ГЕРБ-СДС за кмет на столицата "ще ви хареса - нестандартно решение".

Антон Хекимян е български журналист, директор "Новини, актуални предавания и спорт" на bTV от 21 декември 2020 г. до 22 септември 2023 г. Професионалният му път започва в телевизията като стажант през далечната 2004 г.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини