Независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев откри офис за срещи с граждани

Изображение 1 от 3

    Предизборният офис на независимия кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев бе официално открит тази вечер. Гости на събитието бяха представителите на политическите и гражданските формации, които го подкрепят, както и членовете на Инициативния комитет, който го издигна.

    Ставрев благодари на всички за присъствието:

    "Ценя подкрепата, която получих от Партия „Българе“, Местната инициативна група „Спаси Хасково“, Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, Коалиция „БСП за България“ и Партия „Български възход“, както и от всички хасковлии. Вие ми давате увереност, че решението ми да се включа в надпреварата за кмет на Общината, е правилно.”

    Кандидатът за кмет на Хасково каза още, че приема с огромна отговорност гласуваното му доверие и обеща да го оправдае.

    "От днес този офис е с отворени врати за гражданите на Хасково. Искам всеки хасковлия да се чувства добре дошъл тук, както ще е добре дошъл в общинската администрация, когато стана кмет."

    Ставрев заяви, че програмата му за управлението на Общината, която скоро ще представи, е отворена за добрите и работещи идеи на гражданите. И завърши речта си с това, че кметът е стопанин на Общината и са негови грижите на всеки неин жител.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини