Cybertruck за пръв път отвътре - заслужаваше ли си чакането

Електромибилите с марка Tesla имат колкото фенове, толкова и противници. Те определено не са по вкуса и джоба на всеки, но в последно време статистиките ги нареждат на водещите места сред най-купуваните коли в цял свят.

Безспорно най-коментираният модел, който все още е обвит в мистерия и не е тръгнал по поточната линия в завода, е Cybertruck. Поредното причудливо творение на компанията на Илон Мъск, което изглежда като излязло от научнофантастичен филм, e направено от неръждаема стоманa и бронирано стъкло.

Виждали сме автомобила на официалното му представяне през 2019 г. и няколко пъти по улиците в САЩ, шофиран от милиардера. Но досега можехме само да предполагаме какъв интериор са подбрали за този извънземен екстериор.

В социалните мрежи изтекоха снимки, които ни дават малко повече яснота как изглежда Cybertruck отвътре. И всичко е точно толкова минималистично, колкото си го представяхме, взимайки предвид останалите модели на Tesla.

На кадрите виждаме таблото на електромобила, което е в тъмносиво и сребристо. Разбира се акцентът е върху огромния екран, от който се управлява всичко. Но не той привлича вниманието ни, а воланът. Той е по форма като в Model S Plaid, но е цял, а не с изрязана горна част. По него виждаме и познатите вече няколко физически контролера.

Между предните седалки има широк подлакътник с голямо място за съхранение. Прави впечатление, че ръбатите форми са запазени и в интериора, дори при копчетата за регулиране на седалките.

Този доста изчистен дизайн на купето на Cybertruck не можем да кажем, че ни изненада, но в социалните мрежи се появиха редица коментари на недоволни от видяното. Някои подмятат, че след толкова години разработка Tesla само това са успели да измислят. Други пък останаха разочаровани от липсата на трета седалка между предните две, каквито слухове имаше по едно време, предава Daily Mail.

По-крайните заявиха, че единственият шанс Cybertruck да постигне успеха на другите модели на марката е ако Мъск излезе и заяви, че всичко това е просто шега и да представи съвсем различен автомобил, който са разработвали тайно. Опасяваме се обаче, че това няма да се случи.

Масовото производство на Cybertruck трябваше да започне през 2011 г.  - две години след като автомобилът бе официално представен. Този процес обаче все още не е факт, а мнозина, депозирали по 100 долара, за да бъдат в листа с чакащите, вече със сигурност губят търпение. По последни обещания, първите бройки се очаква да стигнат до новите си собственици в последното тримесечие на 2023 г.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини