Броят на пострадалите от експлозиите в руския град Белгород нарасна до три

Броят на жертвите на експлозиите в Белгород се е увеличил до трима души по информация от РИА Новости. В Телеграм канал Областният управител на Белгородска област в Русия Вячеслав Гладков заявява, че "Трима са ранени, един човек е отказал хоспитализация, един жител е диагностициран със затворена травма на главата - мозъчно сътресение, нищо не застрашава живота му, осигурена е цялата необходима помощ. Възрастна жена е със симптоми, кръвното й налягане се повишило много. Тя е хоспитализирана", каза той.

Предната вечер в града се случиха две експлозии - на кръстовището на булевард "Ватутин" и улица "Губкин". Министерството на отбраната заяви, че е имало "необичайно спускане на авиационни боеприпаси" по време на полета на изтребител Су-34.

Кореспондентът на РИА Новости е съобщил за преобърнат автомобил, който е лежал на покрива на местен магазин в непосредствена близост до висока жилищна сграда. Кметът на града Валентин Демидов е съобщил, че администрацията е предложила временно настаняване в хотел на всички жители на повредените къщи.

Източник: РИА Новости

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хахахаха
    2 0
    18:49, 22 апр 2023
    Нашите медии които превеждат от руски език ( за което им се плаща) непрекъснато говорят за изпуснат боеприпас. Това е меко казано смехотворно. Ако беше паднал този "боеприпас" в Украина щяха да съобщят че е паднала бомба 😂😂🤣🤣. Но в Русия е паднал "боеприпас ". Руски идиоти орки.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини