Foxconn произвежда 4-то поколение iPhone

Тайванската фирма Foxconn, която е произвеждала всички версии на Apple iPhone досега, според публикация в Twitter на Елдар Муртазин е получилапоръчка за производството на следващо поколение iPhone. Ако сравним с датите на пазарния дебют на досегашните 3 модела iPhone, вероятно телефонът ще бъде представен през лятото на 2010 г.).

За съжаление липсват каквито и да е конкретни подробности за новите функции, които Apple ще включат в четвъртото поколение iPhone. Сред догадките наUnwiredView.com вероятно новият iPhone ще включва фронтална камера за видеотелефония, евентуално 1GHz процесор, поддръжка на LTE и дисплей с по-голяма резолюция (последното е съмнително, защото в този случай приложенията от по-старите версии на телефона няма да са съвместими с новата резолюция). Със сигурност от вътрешен източник (информацията също е от Twitter!) се знае, че следващото поколение iPhone ще е с доста по-добра многозадачност.

Остава ни да изчакаме повече информация за новия iPhone - и да се надяваме, че Apple този път ще лансират революционно устройство (за разлика от iPhone 3G и iPhone 3GS, които бяха просто ъпдейти на първото поколение iPhone). Все пак, доколкото съдим по пазарната стратегия на Apple, далеч по-вероятно четвъртата генерация на iPhone да е просто минал през лек ъпгрейд 3GS, вместо драстично отличаващо се устройство.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини