Жена намушка мъжа си, защото закъснял

В първия ден на Курбан байрама - 27 ноември, 40-годишна от село Пепелище, община Кърджали, е намушкала съпруга си след семеен скандал. Раненият е бил приет в кърджалийската болница и опериран в хирургическото отделение вчера около 4 часа, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Кърджали. Инцидентът се разиграл около полунощ. 43-годишният Тургай Мехмед се прибрал пиян в дома си и се скарали със съпругата си Хазем заради закъснението. В пристъп на гняв жената намушкала с нож мъжа си, който 4 часа по-късно се почувствал зле и бил откаран в болница.

Хората от Пепелище не могат да повярват, че Хазем е способна да хване ножа и умишлено да нарани съпруга си. "Разбират се, той работи в кърджалийския завод "Монек юг", никога не е посягал на жена си. Само дейто си пийва повече и това не е от сега. Досега не е имало такъв инцидент", казва кметът на кметство Македонци Дургут Ахмед, в чийто състав е село Пепелище. Самата Хазем се притеснявала, че никой няма да й повярва, но истината според нея била, че мъжът залитнал и сам се наранил с ножа.

По случая в РУ на МВР-Кърджали е образувано досъдебно производство за нанесена тежка телесна повреда. Иззето е оръжието на престъплението.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини