Дебют за Audi A8 на 30 ноември

Изкуството на прогреса: световната премиера на новото Audi A8

• Представянето на новото Audi A8 в навечерието на събитието Design Miami 
 • Изложба с Том Диксън   и Rubell Family Collection 


Инголщат, 19.11.2009. 100- годишната юбилейна година за марката Audi завършва с уникално събитие: на 30- ти ноември ще се състои световната премиера на Audi А8  в изключителна обстановка в Маями. Автомобилът ще бъде представен нестандартно  в центъра на изложба под мотото „Изкуството на прогреса”. aналогично на нововъведенията на културния и технически прогрес. Сега място сред тях ще заеме и новото Audi A8.  

„Мотото на Audi- „Напредък чрез техника” е лайтмотив при създаване дизайна на моделите на марката. Създаването на дизайнерски решения  е съвременно изкуство, ние виждаме обвързващата връзка между изкуството и архитектурата като логична стъпка за бъдещо развитие на марката”, каза изпълнителният директор на AUDI AG  Рупърт Щадлер по повод концепцията на изложбата. 

От дълго време насам американският метрополис Маями се утвърждава като столица на изкуството и дизайна. В началото на декември двете традиционни изложения „Design Miami”  и „Art Basel Miami Beach” са кулминацията на сезона за всички изкуствоведи и дизайнери. В тази обстановка, в навечерието на Design Miami ще се състой световната премиера на новото Audi A8. 

Audi ще отбележи световната премиера по необичаен начин с изложба, която ще е символ на  техническия напредък и е вдъхновена от историята на Audi A8, от инженерния талант и на емоционалния дизайн. 

Идеята „Изкуството на прогреса” вдъхновява флагманът на марката да е част от избрани предмети на изкуството в новата изложба: „Beg Borrow and Steal“ и Rubell Family Collection, която е една от най-значимите световни колекции. Част от изложбата е и идеята „The Light Light“ от алуминий и  LED- светлина на британския топ дизайнер Том Диксън. 

Тематично са обединени три области, които благодарение на иновации, прогресивност и смелост за откриване на нови неща, се сливат в елегантен синтез. 
„Изкуствоведи, дизайнери и инженери са обединени от една страст, която става видима при изложбата „Изкуството на прогреса”, подчертава Стефан Зийлаф, дизайн управител на AUDI AG. „Това е общуването между форма, функция, цвят и материал. Доколко резултатът от всичко това е изкуство, решава най-вече наблюдателят”. 

Изложбата на изложението на Audi действа като притегателна сила за всички посетители на Design Miami и Art Basel Miami Beach и е отворена от 5. декември за всички посетители. 

Наред с това Audi се изявява и като дизайнер сред дизайнерите, както и като спонсор на Design Miami и Art Basel Miami Beach.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини