Румен Радев реагира, Асен Василев коментира. Сюжетът започнал от ДПС

Напълно съгласен съм с президента, че в Народното събрание трябва да се коват закони, а не интриги. Това коментира пред журналисти в парламента Асен Василев от ПГ "Продължаваме Промяната". По-рано днес президентът Румен Радев заяви пред журналисти в Тараклия, че очаква българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги. Поводът за днешния коментар е вчерашното изказване на депутата Радостин Василев от ПГ "Продължаваме Промяната".

На брифинг в парламента Радостин Василев каза, че е бил помолен от представител на ДПС да се откаже от председателството на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, тъй като имало обаждане за това от президентството. 

След коментара си Асен Василев призова служебният кабинет да внесе проектобюджет за следващата година. С удоволствие бихме разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските фирми и българските граждани, каза Василев.

На въпрос дали има данни за тези обаждания, Асен Василев каза: "Трябва да питате г-н президента дали се е обаждал на някого. Нямам никаква представа за такива кухненски неща и това не е най-важното за българските граждани", коментира той.

Сюжетът, доколкото знам, беше започнат с това, че изведнъж ДПС силно се заинтересува от комисията по спорт, посочи Василев в отговор на въпрос.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    бат Танас
    1 0
    22:00, 28 окт 2022
    Причината за сегашното ни дередже в държавата е пРезидента Радев, а следствието е неговото отроче Асен по известен като "пулю"!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини