Ще видим ли титанoв iPhone 15 Ultra

Серията iPhone 14 излезе само преди месец, но мнозина вече говорят за следващите модели iPhone, които ще се появят догодина. 

Една от основните критики спрямо тазгодишните телефони е, че дизайнът и спецификациите им са твърде сходни с миналогодишните, но през 2023 г. Apple може да предприеме изцяло нова стратегия. 

Според LeaksApplePro и Bloomberg компанията ще потърси начини не само да разграничи следващите си телефони от тазгодишните, но и ще постави по-осезаем паралел между двата хай-енд модела. 

Говори се, че Pro Max моделът ще изчезне, за да бъде заместен от iPhone Ultra, който ще е значително по-атрактивен от iPhone 15 Pro. 

Новият Ultra телефон вероятно ще е единственият в серията, който ще предложи перископична система в камерата си за по-мощен зуум и ще може да снима видео при 8К качество. 

Изглежда Аpple иска да се възползва максимално от склонността на потребителите да предпочитат по-скъпите и натруфени устройства, в което няма нищо лошо. 

Освен мощна камера и голям екран, iPhone 15 Ultra може да предложи и супер здрав и лек  титанов корпус. 

Имайки предвид сегашното ценообразуване на Apple, не е изключено въпросният модел да е значително по-скъп от регулярните и Pro моделите, както се получи и с новия Apple Watch Ultra. 

Засега обаче компанията не е потвърдила тези слухове официално. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини