Verizon Motorola Droid: официален анонс

Motorola и Verizon Wireless току-що официално представиха Motorola Droid, първия в света Android 2.0 смартфон. Както се и очакваше, продажбите на Moto Droid стартират в мрежата на Verizon на 6 ноември. Цената при сключване на двегодишен договор с оператора е $200. Motorola и Verizon лансират Droid като “не създаващ проблеми, високотехнологичен, осведомен за местоположението ви, разпознаващ глас, обновяващ се автоматично и многозадачен телефон”.

Вече са потвърдени повечето от техническите характеристики на смартфона, включително 3.7-инчовият сензорен капацитивен дисплей с резолюция 480 x 854 пиксела. Налице е поддръжка на CDMA EV-DO Rev.A, както и Wi-Fi, GPS и стерео Bluetooth модули, плюс видеоплеър, 3.5 мм букса за слушалки, браузър, работещ с Flash 10, 5-мегапикселна камера с автофокус и двойна LED светкавица, 16GB вградена памет, MicroSD разширителен слот и батерия с капацитет 1400 mAh.

Кратък цитат от разпространения прес-рилийз, правещ не особено тънки намециконкурент на какво точно е Droid: “с дисплей с повече от 400 000 пиксела, DROID има повече от два пъти по-добра резолюция от основния си конкурент”. Нужно ли е да поясняваме, че се има предвид iPhone?

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини