Wonder Woman. Джон Леджънд изпя любовта си

В новото видео виждаме най-нежните сцени, които може да има в един семеен живот. Бременната Криси Тейгън и двете им деца участват в този химн на семейното щастие. "Wonder Woman" е подходящият начин двойката да отпразнува девет години брак и великата сила на жените.

Песента показва най-доброто от гласа на Джон Леджънд, аранжирана в RnB-поп стил, с акустични пиано и китара.

Криси Тайгън не за първи път се появява във видео на Джон Леджънд. Всъщност режисираният от Набил Елдъркин нов клип има допълнително сантиментално значение за двойката. Именно Елдъркин ги запознава през 2006 г. и по-късно е режисьор на видеоклипа "All of Me" от 2013 г., който също е заснет в Италия и включва текстове, посветени на Тейгън.

Музикалното видео "Wonder Woman" излиза два месеца след като Тейгън и Леджънд обявиха, че очакват бебе, след като загубиха очаквана рожба по време на бременност преди почти две години.

Романтично видео на най-новия сингъл на Джон Леджънд е заснето в Тоскана. В "Wonder Woman“ участват шествгодишната дъщеря на двойката Луна Симон и четиригодишния Майлс Тиодор.

"Ожених се за моята Wonder Woman преди 9 години днес. Честита годишнина, любов моя", написа публикация в Instagram в сряда. "Не спираш да ме учудваш".

Криси Тейгън отговори: "Мога да кажа същото за теб. Честита годишнина на моя най-добър приятел, любовник и партньор в живота. Благодаря ти, че беше с мен през всичките ми грешки, моите възходи и падения, моите сърдечни болки, за израстването с мен, за отглеждането на бебета с мен, които са моите най-горди дарове. Създадохме най-прекрасния живот заедно и всичко, което искам да направя до края на живота си, е да гледам как правиш света по-добър, храниш хората, доставяш на хората радост, правейки още бебета и да целувам старото ти и сиво лице един ден 💗"

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини