Гроздан Караджов: В парламента ще работя за Хасково и за решаването на местните проблеми

Изображение 1 от 3

    Политическа партия „Има Такъв Народ“ откри кампанията си в Хасково с водосвет за здраве и благоденствие в църквата „Свети Димитър“. Отец Петър поръси със светена вода кандидатите за народни представители от 29 МИР Хасково и им пожела успех на предстоящите избори на 2 октомври. На събитието присъстваха както членове на партията, така и техни симпатизанти.

    След тържествения молебен кандидат-депутатите от листата на ИТН, начело с Гроздан Караджов, Силви Кирилов и Силвия Бакърджиева, се отправиха към центъра, за да се срещнат с гражданите и да обсъдят лично проблемите на града.

    Първият в листата Гроздан Караджов заяви, че за него е чест да бъде номиниран за депутат от район с толкова богата история и  трудолюбиви хора. Той бе категоричен, че като регионален министър се е запознал в детайли с проблемите на Хасково.

     „Помня, че като регионален министър един от първите казуси, с които се сблъсках, беше за нуждата от нов воден цикъл на Хасково. Водата тук не става за пиене, но цената й се увеличава. Има селища в областта с режим на водата, а загубите по трасето са над 80%“, каза водачът на листата на „Има такъв народ“.

    Караджов добави, че е запознат и с нуждата от нов околовръстен път, който да поеме огромния поток и така да помогне за безопасността на движение и да намали замърсяването на въздуха в града.

    „Като министър не ми стигна времето, за да придвижим нещата докрай, въпреки че започнахме работа, както по ново решение за водния цикъл, така и по проекта за околовръстен път. Но ако ми гласувате доверие, ще направя всичко възможно проектите, които са от значение за хасковлии, да получат нужното внимание“, каза бившият регионален министър.

    Кандидат-депутатът увери, че партията не само има конкретни решения, с които да спре спекулата и поскъпването, но и той лично се е заел с проект, който ще доведе до сериозен разцвет на местната икономика.

    "Хасково и регионът имат своя шанс да развият своя индустрия и да отбележат икономически растеж, ако държавата започне строителството на нова автомагистрала Маказа – Кърджали – Хасково – Стара Загора – Велико Търново – Русе. Като регионален министър оставих задачата за предпроектно проучване на този обект! Чрез нея ще свържем двете стратегически пристанища в тази част на Европа – Александруполис и Солун – с България и Румъния, а товарите ще поемат своя най-кратък път на Север", заяви той.

    Пред събралото се множество Силви Кирилов допълни съмишленика си, коментирайки състоянието на здравеопазването в България в момента.

    “Здравеопазването нито е достъпно, нито е качествено. Ние ще се борим с всички средства, с които разполагаме, за да променим това” - подчерта той.

    Накрая на словото си Гроздан Караджов обеща, че ще работи за Хасково и интересите на избирателите.

    "Ние от "Има Такъв Народ" ще работим за вас и заедно с вас.

    Подкрепете ни като гласувате с номер 19 на предстоящите избори", подкани гражданите бившият министър.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини