Пет бързи производства са започнати от служители на ОДМВР – Перник

Пет бързи производства са започнати от служители на ОДМВР – Перник.
Дупничанин е управлявал автомобил без книжка. На 09 юли, в радомирското с. Жедна бил проверен товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 39-годишен от гр. Дупница. Органите на реда установили, че шофира в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред.
Отново на 09 юли, на пътен възел „Марина бара“ в областния град бил проверен лек автомобил „Фолксваген“ с водач 27-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за кокаин. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.
44-годишен е задържан за упражняване на домашно насилие. На 09 юли, в полицията е подаден сигнал от 42-годишна жена, която обяснила, че й е нанесен побой от мъжът с когото живее на семейни начала. Органите на реда задържали 44-гошен мъж. Наложена му е 24 часова полицейска мярка. Жената е с лека телесна повреда в условията на домашно насилие.
На 10 юли, около 10:00 ч. на тел. 112 е подаден сигнал за самокатастрофирал лек автомобил „Сузуки“ на пътя с. Витановци – Перник. Шофиращата автомобила 42-годишна перничанка била закарана в ЦСНМП – Перник от роднини. При изпробването й с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Задържана е за до 24 ч. с полицейска мярка.
Нерегистриран мотоциклет е установен от служители на Второ РУ. Вчера, на ул. „Д. Благоев“ бил проверен мотоциклет „Сузуки“ с водач 58-годишен столичанин. Служителите на реда установили, че моторното превозно средство е без регистрационни номера и не е регистрирано по надлежния ред.
Работата по документиране на случаите продължава.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини