Милко Багдасаров: БСП няма да загуби при едни предсрочни избори, доказахме се

БСП няма да загуби позиции при едни предсрочни избори. Със своите 4 министри в коалиционния кабинет „Петков“ партията се доказа като социален партньор на избирателите. Политиката й е добре приета от българските граждани. Това заяви за Кърджали бг вести областният лидер на социалистите Милко Багдасаров. Багдасаров бе категоричен, че БСП ще настоява преди евентуално разпускане на парламента да бъде приета актуализацията на бюджета, да се повишат пенсиите и да се промени Изборния кодекс, като се върне и възможността да се гласува с бюлетини.

В момента нашите опоненти сриват държавата. Не виждам с какви очи партиите , които гласуваха за вота на недоверие ще излязат пред избирателите,подчерта Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Си
    СИМПАТИЗАНТ НА БСП
    3 0
    07:47, 24 юни 2022
    Докога кажи на хората ще се оттеглиш а не да манипулираш организацията с шепа учителки и облъчени. То бива кариеризъм но твоето се превърна в хронично неизлечимо заболяване. Училището е филиален клуб на бсп-партийно облъчване на учениците и докога ще се търпи това положение от властта.
    Единственият честен от вас е назмито.
  • 2
    Со
    Социалист
    3 0
    09:19, 24 юни 2022
    Има ли бандеровци и азовци в ръководството?!Политика на по-нататъшно приобщаване и интегриране на малцинствата???? Още ли не разбираш, че си втръснал на членовете, гражданите и учителите от твоите лъжи машинации и манипулации? Не продаде ли столетницата на ДПС Пеевски?
  • 3
    За
    Запознат
    1 0
    14:38, 24 юни 2022
    Пълен провал назначените обл. и зам. областни управители!
    • Ко
      компетентен
      1 0
      14:43, 24 юни 2022
      Хамелеон, сега ПП,заплатаджия,слънчоглед, посредствен, милиционер, адв. Момч. безименен! Отсъства БСП!
  • 4
    Яс
    Ясен
    1 0
    14:24, 25 юни 2022
    Д. Д-хамелеон, сега ПП:Б. Н.-слънчоглед, заплатаджия, посредствен :Гат. милиционер, адв. Момч. безименен. Експлоататори на марката БСП, безплодни, безидейни!
  • 5
    Въ
    Въпрос
    0 0
    20:25, 25 юни 2022
    Ало, Милчо, ти от председателя на БСП Корнелия Нинова ли си, или все още си със Свинаря, Михов, Станишев... и черната станция Р. Р.

Още новини

Последни новини