Задържаха водач с 2.10 промила, двама дрогирани и един без книжка

Четирима нарушители на пътя са хванати през последното денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 10:30 часа вчера, в Симеоновград полицаи са извършили проверка на мотопед „Джианг“ без регистрационна табела, управляван от неправоспособен 33-годишен мъж от града. След извършена проверка е установено, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувана полицейска преписка.

Около 10:20 часа вчера, в Хасково на булевард „Съединение“ полицаи са спрели за проверка товарен автомобил Мерцедес Спринтер, управляван от 26-годишен мъж от града. При проверка с наркотест е установено, че водачът управлява след употреба на канабис. Той отказал да даде кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

Около 14:30 часа, в Свиленград полицаи са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 32-годишен мъж от града. Проба с наркотест отчела употреба на метамфетамин. Отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

В 23:15 часа, в Хасково на улица „Цар Страшимир“ пътни полицаи спрели за проверка лек автомобил БМВ 520, управляван от 49-годишен мъж от града. При проверка с дрегер е установено, че водачът управлява МПС след употреба на алкохол – 2.10 промила. Той отказал да даде кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини