Ицо Хазарта: Новите песни могат да те докарат до самоубийство

Естрадните певци са посланици на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която иска с руски мръсни пари да изкарат България от Европейския съюз. Това заяви пред bTV народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, по-известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта.

"Много от новите песни на изпълнителите от естрадата - при все че старите са наистина златни - могат да докарат човек до самоубийство. И в тази връзка, препоръчвам на колегите от "Възраждане" да ги слушат по няколко пъти", каза Хазарта по повод предложения от "Възраждане" законопроект за задължителен процент българска музика в програмата на БНТ и БНР.

Той подчерта, че цялата тази кампания е партийно мероприятие. Петров повтори мнението си, че квотите във всяка една сфера са нужни за някой, който не може да продаде по друг начин своя продукт, защото не постига необходимото качество. Петров отбеляза, че БНР и БНТ така или иначе излъчват почти толкова музика, колкото се иска със законопроекта.

Депутатът посочи, че естрадните изпълнители са станали "част от кампанията на едни търговци, които имат всички признаци на една руска партия, която с руски пари да изкара България от ЕС. Той атакува "Възраждане", че не плащат и една стотинка за използваната на техните протести българска музика, въпреки че са длъжни.

Източник: http://www.segabg.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини