Четири бързи производства са започнати в Перник

Четири бързи производства са започнати в Перник.
29-годишен е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества. На 29 април, около 22:25 ч., на ул. „Лом“ в областния град бил проверен лек автомобил „Ауди“, управляван от 29-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин и кокаин. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч.
С 2,21 промила алкохол в кръвта е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ 40-годишен столичанин. На 29 април, на пътя София – Перник, в района на пътен възел „Даскалово“ предизвикал леко пътнотранспортно произшествие с „Кадилак“. Двамата шофьори се отървали без наранявания. 40-годишният мъж бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.
44-годишен перничанин бил задържан за до 24 ч. за кражба. Посегателството е извършено на 01 май, когато мъжът опитал да открадне две бутилки уиски от голям магазин в Перник. Бил установен от охраната на магазина и дошлите на място полицай  започнали разследване по чл. 194, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Перничанин ще отговаря за нарушаване на съдебна заповед. На 01 май бил подаден сигнал от 47-годишна перничанка, че съпругът й не изпълнява заповед за незабавна защита. Пристигналите на адреса полицаи задържали 51-годишният нарушител и му наложили 24 часова полицейска мярка. Уведомена е прокуратурата и работата продължава.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини