Петъчната вечер в Перник ще бъде изпълнена с интересни събития

    Петъчната вечер в Перник ще бъде изпълнена с интересни събития.

    В 18:30 ч. в театралната зала на Двореца на културата ще бъдат пресъздадени истории от индийската култура. Индийски артисти и техни ученици от България ще представят танц-театър „Бхаратанатям“. Представлението е със свободен вход. Час по-рано пък ще бъде открит Великденският базар. Най-енергичната брас банда в България „Brass squad“ ще забавлява перничани на централния градски площад.
    Съботния ден /16.04/ базарът ще бъде пространство за детски игри и забавления. В 11:00 ч. ще започне шоуто на големите сапунени балони. В 12:00 ч. първата циркова академия в страната с преподаватели от цял свят ще посети градът ни за работилница за малки и големи, които искат да се докоснат до цирковото изкуство. Перничани ще могат да се насладят и на интерактивното и забавно цирково представление на Луиза Душкова и Филип Хараланов с гост въздушната акробатка Силвия Караджова.
    В съботната вечер, от 17:00 ч. в малкия салон на Двореца на културата пък ще бъде прожектиран филмът „Богатството на любовта“, събрал над 800 млн. зрители пред големия екран.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини