Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир.
Полицай е пострадал при изпълнение на служебните си задължения. На 02 април е подаден сигнал за семеен скандал на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“. Пристигналите на място органи на реда от Второ РУ предприели действия за въдворяване на реда. При задържането на видимо употребил алкохол 40-годишен мъж, е получил нараняване в областта на лицето единия от патрулните полицаи. Буйстващият криминално проявен е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо производство по чл. 131, ал. 2 от Наказателния кодекс и работата по документиране на случая продължава.
С 1, 44 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Фиат“ 61-годишен жител на радомирското с. Дрен. Мъжът бил проверен на 01 април, в селото. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.
47-годишен перничанин е шофирал лек автомобил „БМВ“ с 2, 24 промила алкохол в издишания въздух. Той бил спрян за проверка на 02 април, на пътен възел „Даскалово“ с посока на движение към с. Драгичево. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан, но по-късно освободен поради медицински препоръки.  
Вчера, около час и петнадесет минути преди полунощ, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Шкода“ с водач 40-годишен местен жител. Алкохолната му проба с дрегер се оказала положителна – 1, 64 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба и е задържан за до 24 ч.     

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини