ОСТАВА показаха новото си видео с дизайн на Руши

Остава направиха премиера на най-новото си видео и страшен лайв в Sofia Live Club. Rock’n’Roll Song Designer е трети сингъл от последния (почти) едноименен албум на групата „Rock`n`Roll Song Designers?”. Парчето се завъртя по радиостанциите през юли, а сега и видеото ще атакува музикалния ефир.

Видеото на Rock`n`Roll Song Designer е режисирано от Руши и е част от поредицата stop-motion филмчета, които той напоследък прави. Тази техника позволява раздвижването на фотографски кадри, като в случая действието се развива в една...книга. От страниците й оживява двойка хартиени герои, момчетата от бандата, както и куп поп арт знаци. Идеята, рисунките и реализация са изцяло на Руши. Първата кратка история от поредицата „движещи се картинки” се появи през август и беше видеото към Local Time (създадено в Париж, Милано, София и Белозем) от последния проект на Руши – Post Sleep.

Малко преди завършването на клипа, екипът губи част от кадрите. По това време Руши е в Париж и се налага скоростното завършване на видеото по…skype. Резултатът е един от най-добрите клипове на Остава до момента – модерен, пънкарски, забавен.

Съвместната работа между Остава и режисьора ще продължи. Вече се мисли за следващия клип на групата към песента Tomorrow

Гости на премиерата на клипа бяха журналисти, приятели и колеги на бандата като поета Тома Марков, Деница от Music Idol 2, Гурко от Анимационерите, Петко от Bluba Lu. Вечерта Остава забиха и пред многобройните си фенове в клуба. Лайв изпълнението им беше разделено на две части, като освен песни от новия си албум, групата направи и неща дори от най-ранния си период, плюс съвсем ново парче. Пъвата част се откри с Funny Girls, а след това се чуха Bring Me Down, Merci Beacoup, Лондон Париж Берлин и НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ. Втората част започна със Sex In The Morning и се закри с парчето КАМЕРА, което не бяха свирили на живо от наистина много време. Последваха бурни аплаузи за бис и момчетата се върнаха с вечния си хит Ще дойдеш ли с мен?, както и с едно съвсем ново парче, което буквално взриви публиката, но все още си няма официално заглавие.

„Rock’N’Roll Song Designers?” е четвърти студиен албум за Свилен Ноев (вокали), Георги Георгиев (китари, вокали), Даниел Петров (барабани) и останалите членове на една от най-популярните бг банди за всички времена. Продукцията на алтърнатив иконите включва още хит синглите „Sex In The Morning” и „Baby”, новия  Rock`n`Roll Song Designer плюс още 7 парчета на английски и едно на български („Паралелен свят”, в изпълнение на Жоро).

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини