Още една шведска звезда

Едва на 21 години, Agnes вече се радва на изключителни успехи – 6 хит сингъла в топ 10 и 3 успешни албума в Швеция. "Release Me" - песен, която Agnes пише заедно с Anders Hansson and Sharon Vaughn, се превръща в истински хит не само в Скандинавските страни, а и в цяла Европа.

Израснала в малък град във Венерсборг, музиката винаги е била неразделна част от живота й. Кариерата й започва съвсем рано – на 17 години, когато Agnes се оказва и най-младата победителка в Pop Idol, събитие, което води след себе си до поредица от покорени класации в Швеция и съответно до златен, платинен и двойно платинен статут на албумите й. Израствайки, стилът й се развива, докато през 2008 година не се запознава с композитора и продуцент Anders Hansson.

Денс привкусът на албума Dance Love Pop позволява на младата изпълнителка да изрази огромната си енергия и да демонстрира невероятните си вокални възможности. Той е резултат от музикалната химия между младата певица и успелия композитор и оповестява изгряването на истински талант на музикалната сцена. Критиката определя Dance Love Pop като танцувален и направен с много вкус, а самата Agnes вече е представена като зрял и сериозен артист, който продължава да развива таланта си все повече.

Видеото към изключително успешния хит сингъл Release Me е гледано над 3 милиона пъти в YouTube, а в началото на юни сингълът дебютира под номер 3 в класацията за сингли на Великобритания. Той е свален над 250 000 пъти в Европа и достига първо място в iTunes Великобритания, също в класацията Music Week Cool Cuts, в топ 30 Music Week Commercial Pop, номер едно в класацията за телевизионно излъчване и номер две в класацията за радио излъчване във Великобритания.

Парчето влиза и в топ 10 на Billboard класацията за европейски сингли, топ 10 в класацията за сингли на Белгия и Дания и в топ 3 по излъчване в отдалечени територии като Южна Африка и Израел.

Албумът на младата шведска надежда Dance Love Pop излиза в България на 2-ри октомври благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини